Scroll Top
Om Empowear sport
Henriette Bergenser
Min Historie

Jeg hedder Henriette Bergenser og jeg har skabt firmaet Empowear Sport fordi jeg synes, der mangler noget sportstøj til kvinder, der hverken kravler op, falder ned, er kedeligt i designet eller hvor man behøver at vise mave og bryster for at se lækker ud! Jeg har personligt altid skulle gå på kompromis med et eller andet ved mit træningstøj – det har aldrig rigtig været helt efter mit hoved, hverken stilmæssigt eller ift. komfort. Da jeg så fandt ud af, at mange af de kvinder jeg træner med, oplevede den samme udfordring
besluttede jeg, at det ville jeg lave om på!

Jeg er ikke uddannet inden for den her branche – faktisk er jeg uddannet bankrådgiver. Men jeg arbejder som leder og har gjort det i en del år i den finansielle sektor og ved derfor noget om virksomheder og økonomi. Vigtigst af alt – så har jeg en kæmpe passion for at skabe sportstøj til os kvinder, som bare sidder perfekt og får os til at føle, at vi ser piv lækre ud! Det er passionen og min vision der driver værket – og nå ja, så har jeg sygt meget krudt i røven! Jeg ved hvad jeg vil have, og når jeg først har sat snuden op efter
noget, så går jeg efter det!

Empowear Sport er 100% selvfinansieret, en virksomhed jeg driver i fritiden, og da jeg hverken er rig eller har investorer med mig er planen, at jeg vil udvide sortimentet i takt med, at I forkæler jer selv og køber
mine fede produkter.

Starten på rejsen, og dermed min første lancering, bliver kasketter designet til kvinder til både sport og fashion brug! Jeg er så vild med dem for de understøtter alle det rå, sporty, feminine og sexede udtryk jeg gerne vil opnå i min sportstøjskollektion. Kasketter er et uundværligt accessoires, hvis du spørg mig, for de kan redde enhver dårlig hår dag, og samtidig fungere som cool accessoires. Og nå ja, så beskytter de håret mod at blive vådt i efterårs-vinter vejret og skygger for solen til sommer, så vi kan passe lidt på vores hud.

Jeg glæder mig SÅ meget til rejsen og håber I vil tage rigtig imod Empowear Sport!

Brandet

Empowear Sport er et dansk sportsbrand der designer sportstøj og accessoires til kvinder, der gerne vil føle sig komfortable og selvsikre, når de træner – og som samtidig gerne vil se piv lækre ud! Empowear Sport udtrykker derfor både det rå, det feminine, det sporty og det sexede i en stilren kombination uden at gå på kompromis med kvalitet og komfort.

Empowear støtter livet i havet

Jeg har besluttet at donere 5 kr. ubeskåret til The Ocean Cleanup for hvert produkt jeg sælger, og det er ikke fordi det ”in” eller ”forventeligt” at virksomheder i dag tænker bæredygtighed ind i deres strategi – det er ene og alene fordi det piner mig at se verdenshavenes tilstand, og hvor meget vi bevidst ødelægger livet under vandet. Jeg har nu muligheden for at hjælpe til, så det gør jeg!  Jeg har en stor passion for at dykke og opleve det smukke undervandsliv, men fisk og koralreve er i fuld gang med at uddø på meget kort tid pga. måden vi behandler vores verdenshave på. Heldigvis findes der organisationer, som rydder havene for al vores skrald. The Ocean Cleanup er bare en af dem og ved donation til dem støtter Empowear Sport hermed op om mål nr. 14 Livet i havet i FN’s verdensmål for bæredygtig udvikling.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.